Introduksjon og funksjoner

Lagsidene.com tilbyr laget ditt en funksjonsrik hjemmeside som er lett å bruke. Med en raskt blikk vil du se de siste oppdateringene og oppmøtelistene til lagets aktiviteter.

Lagkalender

Kalenderen viser når det er treninger, kamper, uformelle sammenkomster og turneringen. En delt kalender hjelper alle medlemmer og planere kommende aktiviteter en god stund i forveien. Kalenderen er enkel å redigere og alle endringer er synlige for alle Umiddelbart.

Påmeldinger

Få en liste over de påmeldte for aktiviteten. Det er mye enklere for treneren å planlegge treningere når han / hun vet på forhånd hvem som kommer til å møte opp.Det er mange som setter pris på å vite hvem som kommer på trening.

Sikkerhet

Laget kan beskytte sine lagsider med et passord, og om nødvendig, kan all informasjon skjules. Laginformasjonen er lagret sikkert i en database, der tilgangen er begrenset og nøyaktig kontrollert.

Kommunikasjon

Lagsidene.com muliggjør effektiv kommunikasjon mellom lagmedlemmene. Mottakeradressene er alltid i orden og meldingene kan sendes raskt. Meldingstrådene er lagret på lagsidene og de kan leses i meldingsarkivene. Du vil også være i stand til å holde spillernes foreldre i lagkretsen, hvis det er nødvendig.

Calendar to Go

Lagkalenderen kan enkelt integreres i din personlige kalender. Informasjonen er i et standard format som nesten alle kalender-programmer kan lese. Noen ganger er digitale kalendere bare ikke nok, og du vil ha et utskrevet kalenderen på kjøleskaps døra. Dette kan enkelt oppnås med en side laget spesielt til dette formålet.

Lagoppstilling

Kontaktinformasjon til dine lagmedlemmer, komplett med profilbilder, holdes trygt og up-to-date: hver spiller på laget ditt kan oppdatere sin egen informasjon på Min profil -siden. De grunnleggende informasjonsfelt som skal fylles ut er navn, e-postadresse og telefonnummer. Du og laget ditt kan legge til flere informasjonsfelt som det passer deg.

Adresse som er lett å huske

Laget vil ha ett navn på Lagsidene.com nettstedet som vil være lett å huske lagnavn.lagsidene.com. På denne adressen vil folk finne all informasjon de trenger om laget ditt, inkludert kontaktinformasjon. Og hvis noen utenfor laget ditt er interessert i å finne ut mer, vil du ha en lett å huske web-adresse som for å dele med henne / ham.

Tekstmeldinger

Lagene som har abonnerer på Pro Pakken har tilgang til flere tjenester, for eksempel gruppe tekstmeldinger. Tekstmeldinger er en grei måte å raskt ta kontakt med hele laget på en gang og informere dem om endringer i siste øyeblikk. Tekstmeldinger er en effektiv måte for kommunikasjon for ungdom og andre. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av denne tjenesten kan være avhengig av hvor du befinner deg.

Automatiske Nyhetsbrev

En gang i uken, er alle lagets aktuelle nyheter, meldinger, bilder og filer samlet i en automatisert Ukentlig nyhetsbrev som sendes til hvert medlem av laget ditt (unntatt de som ikke ønsker å motta den). Dette Ukentlig nyhetsbrev inneholder også påminnelser om den kommende ukens hendelser.

Prøv nå!

Prøv vår tjeneste og registrere ditt lag på Lagsidene.com. Å sette opp lagsider er ekstremt raskt og enkelt, og anbefales på det sterkeste!

Vi inviterer deg også til å ta en titt på vårt eksempel lag og logge inn på tjenesten ved hjelp av en test-konto.

På testsiden kan du prøve ut de fleste av funksjonene vi tilbyr. Med test kontoet kan du se alle de tilgjengelige funksjonene til grunnleggende brukernivået. I tillegg til disse, har lagets manager sine egne lagsidener hvor de kan redigere lagets informasjon. Alle meldinger og aktiviteter opprettet på testsiden blir tilbakestilt hver time, så eksperimentere gjerne med alle funksjoner som er tilgjengelig for deg!

Registrere laget ditt HER! Prøv eksempel laget her!

Login navn: Petter
Passordet: petter.

Lagsidene.com - Så startet det

Lagsidene.com ble født da ett amatørlag meldte seg på en offisiell basketball liga. Ett behov uppstod: "Vi hadde behov for å vite når kampene våre var og hvem skulle møte opp". Med andre ord, skapte vi tjenesten til oss selv. Oppmuntret av positive tilbakemeldinger bestemte vi oss for å gjøre tjenesten tilgjengelig for alle interesserte og lidenskapelig opptatt av idrett og klubbvirksomhet.

Registrer laget ditt på Lagsidene.com NÅ!

Registrere laget ditt HER!

Registrer laget ditt på Lagsidene.com NÅ!